Over mij

031_s200Wie ik ben? 

Vraag het me niet. Ik kom, ik ga,
omdat mijn handen en mijn voeten,
mijn ogen en mijn hart zo moeten,
en ik het leven nu eenmaal zo versta.

(vrij naar Pierre Kemp)

Emily Warmerdam, aka Mokums meisje. Geboren en getogen Amsterdamse en na diverse omzwervingen en twee huwelijken verder, nu bijna negen jaar geleden bij mijn huidige partner in Drenthe beland. Inmiddels wonen we aan de rand van de Hondsrug in het mooie brink- en esdorp Eext. Voorlopig zit ik hier goed, met volop mogelijkheden tot wandelen in een prachtig natuurgebied samen met mijn hondse wandelmaatje Bas.

Na jarenlang met een klein compact toestelletje rondgelopen te hebben, ben ik sinds kort in het, voor mij, zeer rijke bezit van een bridge camera (Nikon coolpix L820) en kan ik dan eindelijk fatsoenlijk inzoomen. Ter verhoging van die algemene feestvreugde heb ik hier nu ook een eigen foto blog aangemaakt voor mijn praatjes met plaatjes.

Een hartelijk welkom voor iedereen die het lezen wil!

En tja, per 1 januari 2014 heeft een nieuwe wending in mijn bestaan bovenstaande feiten alweer rap achterhaald. Na tien jaar Drenthe woon ik plotsklaps weer in mijn geliefde Amsterdam, back to my roots. Laten we maar zeggen dat ik nu het beste van twee werelden mag beleven, want ik zal ook nog met enige regelmaat in het mooie Drenthe verblijven. Vervolg op mijn Eexter-ommetjes komt er dus zeker, naast uiteraard mijn nieuwe Mokumse belevenissen met foto’s, die ongetwijfeld toch de boventoon zullen gaan voeren.

Mokums Meisje, terug van even pleite!

Advertenties

10 thoughts on “Over mij

  1. haaa schoomoeder, moet je eerlijk bekennen dat ik nu pas je site zie. Zal nog op je berichten en foto’s reageren, leest namelijk heerlijk weg en ook nog mooie kiekjes, wat wil je nog meer. Meera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s