Het dagje wel

DSCN7066

Het kereltje is dol op ‘eng’, want ‘gewoon’ is volgens hem maar slaapverwekkend ‘saai’. Vandaar de hangende vleermuis met priemend goudgele ogen op z’n zwarte shirt tijdens ons dagje Artis. Belangrijk vandaag  was dan ook een echte vleermuis te spotten, en dat is na driemaal de dierentuin in de rondte rennen (Artis renoveert en oma is prompt de weg kwijt) uiteindelijk ook gelukt.  Dat maakte gelukkig enigszins de lichte teleurstelling in het aquarium weer goed, daar de daar aanwezige haaien in zijn volle overtuiging ‘vast en zeker niet de échte zijn, want die zijn zeker te weten veel groter…’.

Na het pedagogisch verantwoord ultieme waterballet voor de kleine ontdekker, was een rustmomentje meer dan nodig. Kleddernat en hyperdepieper kon hij onder uiteraard zachte dwang van oma dan toch even stilzitten voor de foto.  Helaas bleek na de foto ook het flesje fris na opening verworden tot hemelhoog bruisend spuitwater en viel van schrik de fruitreep zonder toegevoegde suikers in het zand.

Het was me het dagje wel.
Ziet ‘m nog even braaf zitten, de schat. Mijn kleinzoon…

DSCN7094

15 thoughts on “Het dagje wel

  1. Leuke foto’s van een prachtig jongetje. De ondeugendheid straalt eraf. Lief hoor. Mijn eerste kleinkind wordt pas in oktober geboren, maar ik heb nu al zin in om met haar op stap te gaan. Als ze net zo wordt als haar moeder, dan wordt ze ook een vrolijke robbedoes.

    • Het is enig Joke, vooral ook omdat je het echte opvoeden lekker aan de ouders mag overlaten. Oma’s mogen knuffelen en verwennen, daar zijn ze voor 😉 Geniet maar vast van de voorpret!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s