Zon en zilte zeelucht in Zeeland

 

In wat waarschijnlijk het laatste mooie en vooral warme nazomerweekend van dit jaar is geweest, vierde ik een week geleden samen met wat familie en aanverwanten de verjaardag van een zwager (en mede-blogger/fotograaf) die Abraham zag. Het was een verrassingsfeestje voor de jarige job in Zeeland, Serooskerke om precies te zijn. Het werd een onvergetelijk weekend van wandelingen op strand en in duin, goed eten en drinken, terrasje hier en terrasje daar. Dat laatste vooral want het weer zat ongelooflijk mee en niets is heerlijker dan de zon in je gezicht, de zilte zeewind door je haren en een koele ijsthee voor je neus. En wat natuurlijk het belangrijkste is; heel veel lol in goed gezelschap, ook daar ontbrak het gelukkig niet aan. Als logische afsluiter dan nog een sublieme zonsondergang, hoe perfect kun je het hebben…

23 thoughts on “Zon en zilte zeelucht in Zeeland

  1. Mooie serie weer. Je had nauwelijks een beter weekend kunnen treffen, hoewel zee en strand ook bij stormachtige omstandigheden hun charme hebben. Maar uiteindelijk zou ik toch ook terrasweer prefereren. Maak er een mooi weekend van!

  2. Mooie foto’s en goed onder woorden gebracht want zo was het ook! Leuk om jullie hier te hebben gehad!! Bedankt nogmaals voor het super gezellige surprise weekend!! En inderdaad zat het weer mee,we hebben Γ©cht mazzel gehad…nu dan koud en bijzonder veel regen….je mooie foto’s vrolijken mij op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s