Cadeautjes op Landgoed Terborgh

Na een naargeestige druilerige zondagochtend klaarde het later in de middag toch onverwacht met een heerlijk zonnetje weer op. Dan maar even snel op de fiets naar het bos van Landgoed Terborgh/het Evertsbos heen en weer voor het rapen van een partij dennenappels, bedacht ik mijzelf,  voor het hele zootje in de aankomende week met de te verwachten regenbuien verzopen is. Twee plastic tassen vol was al rap de buit, maar snel weer terug duurde toch even wat langer. Na zo’n regenbui frist het bos zo heerlijk op en ruikt het zo lekker. Moeilijk om je daar van los te breken. Bovendien stuitte ik op diverse cadeautjes van moeder natuur. En zeg nou zelf, wie kan aan al die lusten voor het oog nou weerstand bieden…

Advertenties

10 thoughts on “Cadeautjes op Landgoed Terborgh

  1. Kwam je bij OBA tegen en was blij. Je weblog toont zeer smaakvol en verdient groter publiek. Of zal ik het anders formuleren: het publiek verdient jouw weblog? Fraaie foto’s weer!

  2. Daar zou ik in iedergeval óók geen weerstand aan kunnen bieden,prachtige foto,s. Heel mischien heb ik binnenkort een andere camera …fijne zondag nog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s